lite söta är dom allt :D

Skrivet den 2010-07-30 @ 17:54:16

jag är trött på att bara sitta hemma och inte har något att göra!! vakna hur sent som helst och sen tv godis sova, det har blivit mitt "it" nu när både sarah simon och fredrik är borta, dom som får mig att bli tjockis haha :( så jag säger bara en sak, kom heeeeeeem!!!!! jag saknar er mongosar :):)








:):)

Skrivet den 2010-07-29 @ 14:10:42

tjaaaaaa bloggggggen :D
det blev inget med bron igår kväll haha, det började regna såklart.. hata regn!! vi fick syn på nellie och malin så vi tog en tur med dom istället, minibilen wihoo haha. efter de så lämnade dom oss vid bron igen så vi kunde ta våra cyklar till konsum och köpa chips och sen dra hem och titta på film, tills vi såg att himlen va helt rosa orange, asniiiiice! vi kom på att vi kunde ta moppen till något ställe med tak och bara sitta liksom, vi hittade ett ställe fast precis när vi hade kommit dit typ så hade den gryma färgen försvunnit haha :) sen åkte vi hem och sovde (eller hur säger man?) eller ah, efter vi fick ngt tyck att åka runt sjön i pissregnet innan vi stack hem, det slutade med halva sjön sen körde vi in på nån läskig väg som tog oss ut från sävsjö, vi visste inte riktigt va vi va men tillslut kom vi hem haha. skjutsade nyss lisa till hai, så nu sitter jag här ensam i detta förbannat fiiiina väder ;) vet inte vad som händer idag? blir säkert film film och film..

lite bilder sen igår, dålig kvalite i know ;)




brummmmmm :D






lisafisa, puss på dig stumpan :D


måla?

Skrivet den 2010-07-28 @ 19:08:40



hahah lisa och jag hade lite boring, så vi gjorde en "tävling"
tror lisa vann... :(

nu blir det att gå bort till den rosa bron och chilla sönder resten av kvällen. niiiiice!


onsdag

Skrivet den 2010-07-28 @ 12:00:23

godmorgon sunshines ! :)
uppe med tuppen idag känns det som, inte illa för att vara mig alla dessa tråkiga dagar nu för tiden när knappt ingen är hemma haha.. idag kommer lisa till mig och stannar tills imon, wooooohu :D:D får se vad vi hittar på, känner att jag vill göra något idag, istället för att sitta hemma med film, tjocka sig osv. fast med lisa händer ju alltid nåt tokigt hahah ;) nu ska jag äta frulle och ah, nånting. uppdaterar senare ciaooo


bild sen sist jag va i jönköping hahah.. snygggggga assooo


nårra sköna låtar som spelas just nu :)

Skrivet den 2010-07-28 @ 00:11:43


Erik Hassle - Standing Where You Left Me Remix

Melanie Fiona - Monday Morning

Metro Station - Shake It

Killswitch Engage - Lost


potta?

Skrivet den 2010-07-27 @ 16:49:47

.. ohja! skulle klippa luggen innan, det slutade verkligen inte bra haha. snacka om att ångra sig :( gick till fanny så hon fick fixa till de som gick att fixa, tack :) får gå med hårband i resten av mitt liv haha.. nån nytta kom det ju till ändå lisa, ö d e t :D ikväll händer väl inget speciellt, ska bort till nellie och bada i poolen. finns liksom inget annat att göra i sävsjö en dag som denna.



r.i.p :(


uttråkad

Skrivet den 2010-07-26 @ 22:14:23



Dagens humör: glad
Dagens mående: uttråkad
Dagens borde: röra på mig
Dagens frisyr: bulle
Dagens klädsel: stor t-shirt
Dagens planer: bara sitta hemma, film
Dagens vill ha: fredrik
Dagens längtan: fredrik
Dagens fundering: färga håret blondare eller icke
Dagens beroende: tvn
Dagens tråkigaste: hundvakt
Dagens tidning: ingen?
Dagens låt: never shout never - I love you 5


dåligt

Skrivet den 2010-07-19 @ 17:21:25

jag borde skriva lite oftare, jo jag vet :) men nu när min kamera gick sönder på öland så känns det lite meningslöst.. förutom de så va det rätt nice där, och lite färg fick man ju på köpet. samma dag som jag kom hem blec det hai lisa och fredik, mys. har inte träffat han på flera dagar efter de för han är i stockholm, jag saknar honom !!! han kommer imon och då hoppas jag på att få träffa honom för han åker lika fort igen :( tur att jonna finns, har varit med henne nu några dagar. inte skrattat så mycket på länge asså haha. skööööön hon är
nu ikväll blir det nellie och ida :) de va nog allt, haaaaaaj


hardcore superstar - someone special

Skrivet den 2010-07-13 @ 21:00:45

sova ute med sarah är nog det bästa som finns. vi bestämde oss för att sova ute på min altan igårnatt tills idag, riktigt mysigt :) förutom att man fick brottas lite med myggor och inte fick nån sömn alls haha. slutade med att vi gick in tidigt på morgonen, när varken stolarna vi skulle sova i, hängmattan eller bara ett täcke på gräset lyckades ge oss lite sömn. lite speciell kväll/natt/morgon om man säger så :D sarah stack tidigt idag för hon skulle jobba, så jag har inte gjort något alls idag känns det som förens nu ikväll då har varit hos fritte och sedan vidare till becca och titta på film med några! 
och jag har börjat bli sjuk, förkyld ont i halsen och ont i öronen.. perfekt nu när man drar till öland imon, yaaaa. ska bli så jävla gött att slippa sävsjö nu några dagar ;) nu ska jag duscha och sedan vidare till becca igen, hon ska våga mitt hår hihi :)

slänger in några bilder sen natten med sarah med;




haha pikna mitt i natten


vi fick lite sällskap också




fråga oss inte vad vi gör hahah










11:12

Skrivet den 2010-07-12 @ 11:12:58

jaha, spanien tog hem vm-guldet. jag som höll på holland!! aja, det blev iallafall att titta på finalen hos fritte igår med becca pär hai och jon. niiiiiice! när jag kom hem så satte jag mig på altanen med lite gottigheter, bra musik och en filt och bara satt liksom, åh va skönt de va ;o inte ens myggorna va på mig :) ringde min pojk och tänkte va snäll och fråga om han ville komma och joina mig, men nää.. samma med sarah, ingen av dom kunde. så jävla trååk, blev att sitta där själv och bara cilla tills frammåt mogronen. mitt nya it :D

idag har jag inga planer för dagen,  mer än att åka till vetlanda och leta bikini! sen kommer det nog bli min pojk resten av dagen, det känner jag på mig ;)
nu: dusch/frulle pösss


det kallas kärlek

Skrivet den 2010-07-10 @ 01:10:55



fredrik green min fina pojke
jag älskar sig så mkt att det gör ont i hela kroppen, bara när jag ser på sig, håller dig i handen eller när du ger mig ett litet leende så bara pirrar det i hela min kropp precis så som det gör när man är kär. jag vet inte vad jag hade gjort utan dig, jag klarar mig inte utan dig! jag vet att det är du som fyller ut mitt hjärta och gör mig hel, jag tror på oss, nu och föralltid YYY